FA Cupin hallitseva mestari putosi kilpailusta rumalla tavalla, kun sarjatasoa alempana pelaava Nottingham Forest höykytti Brendan Rodgersin luotsaamaa ryhmää lukemin 4-1.

Managerin sanat ottelun jälkeen olivat painavaa luokkaa.

– Se oli kammottava esitys, jonka johdosta minun on pyydettävä anteeksi kannattajiltamme. Kyse oli ensimmäisestä ottelusta näiden joukkueiden välillä pitkään aikaan. Derbyissä tarvitaan fyysisyyttä, tarvitaan auktoriteettia. Valitettavasti nämä asiat puuttuivat esityksestämme.

Fyysisyyttä löytyi joukkueen sijasta sen kannattajistosta. Vieraspäädystä rynnännyt henkilö juoksi maalia juhlineen Forest-pelaajiston kimppuun, ja löi yhtä heistä nyrkillä päähän. Kyseinen oman elämänsä sankari luonnollisesti pidätettiin.

– Seura on pöyristynyt tällaisesta käytöksestä, ja tarjoaa kaiken tukensa asian selvittämiseen, sekä Nottingham Forestin pelaajille, joiden turvallisuus oli uhattuna, todettiin Leicesterin tiedotteessa melko maltillisesti.

– Olen puhunut aiemminkin muutoksesta joukkueessamme. Pelaajiltamme puuttuu nälkää, ja siksi monet heistä eivät ole huipputason pelaajia. Hyvin monen on todistettava tämän hetken ja kauden lopun välillä ansaitsevansa paikkansa täällä.

Lähde: The Guardian