Gabriel Jesusin on määrä poistua Manchester Citystä kesällä.

Jesus ei kuulu Pep Guardiolan suunnitelmiin ja Manchester City on valmis myymään hänet muihin maisemiin.

Brasilialaishyökkääjän odotetaan jatkavan uraansa Valioliigassa. Aiemmin toukokuussa selvisi, että Arsenal on tosissaan Jesusin kintereillä ja on jo keskustellut hänen agenttiensa kanssa mahdollisesta kesäsiirrosta.

Jesusin agentti Marcelo Pettinati paljasti hyökkääjän olevan kiinnostunut Arsenalin projektista. Arsenal kaipaa joukkueeseensa uusia hyökkääjiä, sillä Pierre-Emerick Aubameyang lähti tammikuussa ja niin Alexandre Lacazetten kuin Eddie Nketiahin sopimukset päättyvät kesäkuussa.

Telegraphin saamien tietojen mukaan myös Arsenalin paikallisvastustaja Tottenham on Jesusin kintereillä. Tottenham nappasi sunnuntaina Arsenalin nenän edestä Mestarien liigaan oikeuttavan neljännen sijan. Arsenal jäi viidenneksi ja pelaa ensi kaudella Eurooppa-liigassa.

Tottenhamin päävalmentaja Antonio Conte haluaa vahvistaa joukkuettaan Mestarien liigaa varten. Jesusin lisäksi Tottenham hakee uutta topparia ja keskikenttäpelaajaa.

25-vuotias Jesus viimeisteli tällä kaudella 13 maalia ja antoi 12 maalisyöttöä. Hän on edustanut Manchester Cityä noin viiden ja puolen vuoden ajan. Jesus voitti Manchester Cityn kanssa sunnuntaina Valioliigan mestaruuden.