West Ham on tiedustellut Manchester Unitedin keskikenttäpelaajalta Jesse Lingardilta hänen halukkuuttaan siirtyä Lontooseen, kertoo BBC.

Lingard, 29, pelasi jo viime kauden jälkimmäisen puolikkaan lainalla Hammersissa, jonka riveissä hän esiintyi 16 ottelussa tehden niissä yhteensä yhdeksän maalia ja syöttäen viisi. West Hamin manageri David Moyes on yrittänyt lainapestin jälkeen hankkia Lingardin jo kahdesti pysyvällä siirrolla.

[readmore from=Jesse-Lingard]

BBC:n mukaan Lingard on pettynyt siihen, miten hänen kasvattajaseuransa Manchester United on kohdellut häntä viimeisen vuoden ajan, eikä hän ole aikeissa jäädä seuraan, vaikka United hankki uudeksi managerikseen Erik ten Hagin Ajaxista.

Lingardin ja Unitedin sopimus päättyy ensi kuussa. Hän pääsi kuluvalla kaudella pelaamaan vain 548 minuuttia.

Uutisoimme aiemmin Telegraphin tietojen pohjalta, että Newcastle oli tammikuussa kiinnostunut ottamaan Lingardin lainalle, mutta pysyvää siirtoa Magpies ei halua hänen suuren palkkavaatimuksensa takia. Lehtitietojen mukaan Lingardin perässä on myös useita seuroja Italiasta.