Real Madrid voitti Liverpoolin Mestarien liigan finaalissa lauantai-iltana 1-0.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti kertoi lehdistölle, minkä vuoksi Liverpool oli helpommin kaadettavissa kuin muut joukkueet.

Real Madrid pudotti pudotuspelivaiheessa PSG:n, Chelsean ja Manchester Cityn. Real Madrid eteni jokaisesta otteluparista jatkoon viimeisten minuuttien maaleilla.

– Katsot taakse ja huomaat, miten ihmiset sanoivat PSG:n, Chelsean ja Manchester Cityn olleen epäonnekkaita meitä vastaan.

– Tämä oli käytännössä ainoa ottelu, jossa ihmiset ajattelivat joukkueiden olevan pitkälti samalla tasolla. Saimme paljon apua siitä, että Liverpoolia vastaan oli helpompaa luoda ottelusuunnitelma kuin muissa otteluissa, sillä Liverpoolilla on niin selvä peli-identiteetti. Kykenimme sen vuoksi valmistautumaan siihen.

Ancelottin mukaan oli selvää, miten Real Madridin pitäisi pelata Liverpoolia vastaan.

– Tiesimme, millaisella taktiikalla meidän pitäisi lähteä otteluun. Emme saaneet antaa Liverpoolille tilaa juosta puolustuslinjamme taakse. Kenties pelitapamme ei ollut järin kaunista, mutta ei olisi ollut järkevää rakentaa peliä alhaalta ja joutua Liverpoolin prässin kynsiin.

LUE MYÖS:

Jürgen Klopp ohjeisti Liverpool-kannattajia hävityn UCL-finaalin jälkeen: ”Varatkaa hotelli ensi kauden finaaliin!”

Liverpoolin avainpelaaja kertoi: Tästä syystä Real Madridia on niin vaikea voittaa Mestarien liigassa

Englannin maajoukkueikonit kinastelivat UCL-studiossa: ”Miten voit pitää Liverpoolia Euroopan parhaana joukkueena?”

Thibaut Courtois pysäytti Liverpoolin ja antoi suoraa kritiikkiä englantilaismedialle: ”En saa siellä tarpeeksi arvostusta”