Arsenalin kasvatti ja seurassa pitkään pelannut Jack Wilshere saattaa lopettaa peliuransa jo tänä kesänä.

Wilsheren, 30, viime vuodet ovat menneet pilalle jatkuvien loukkaantumisten vuoksi ja hänellä on myös ollut vaikeuksia löytää itselleen pelipaikkaa.

Kahtena viimeisimpänä kautena Wilshere on ollut alkukauden ilman seuraa ja löytänyt sellaisen kauden jälkimmäiselle puoliskolle. Kevätkauden 2021 hän vietti Bournemouthissa, täksi kaudeksi hän löysi pelipaikan Tanskasta Århusin riveistä.

Englannin A-maajoukkueessa 34 kertaa esiintynyt Wilshere on kuitenkin hyödyntänyt hyvin sen ajan, kun hän on ollut ilman seuraa. Keskikenttäpelaaja on suorittanut valmennustutkinnon ja hänet saatetaan hyvinkin pian nähdä valmennushommissa.

Wilshere ei vielä tiedä, jatkaako hän uraansa vai laittaako hän nappulakengät naulaan, mutta jos jatkaa, hän haluaa tehdä sen paikassa joka auttaisi häntä tulevalla valmennusuralla.

– Minulla on edelleen se innostus [jatkaakseni pelaamista], mutta olen sanonut sen niin monta kertaa, että sen täytyy tuntua oikealta, Wilshere sanoo.

– Tavoitteeni ei ole se, että menen johonkin seuraan ja siirryn sieltä sitten Real Madridiin tai takaisin Arsenaliin. Haluan mennä jonnekin nauttimaan pelaamisesta ja ehkä oppimaan myös erilaista kulttuuria, joka auttaisi minua myös valmennusurallani.

– Mutta katsotaan, jatkanko ylipäätään peliuraani. Olen kokenut niin paljon viimeisen 18 kuukauden aikana sen suhteen, ettei minulla ole seuraa, tiedän miltä se tuntuu.

– Jos minulle aukeaisi mahdollisuus valmentamiseen, en olisi surullinen sanoessani, että lopetan peliurani. Minulla on suuri halu valmentaa ja menestyä siinä.

Wilshere pelasi tällä kaudella Århusin riveissä 14 ottelua ja kirjautti tililleen kaksi maalisyöttöä. Århus ei voittanut näistä otteluista ainuttakaan, mutta säilytti silti paikkansa Tanskan pääsarjassa.