Manageri Erik ten Hagin vanavedessä Manchester Unitediin mahdollisesti naarattavia hollantilaispelaajia on arvailtu ja odoteltu urakalla heti luotsin nimittämisestä alkaen. Maanantaina selvisi, että ainakin Ryan Gravenberch jättää tämän kortin katsomatta, ja siirtyy Bayern Müncheniin. Pari muuta Ajax-taustaista nimeä on sen sijaan myös tiistain siirtohuhuotsikoissa.

Frenkie de Jongin hankkiminen Barcelonasta on ollut esillä viikkojen ajan. Keskikenttäpelaajan omista näkemyksistä ja seurojen välisistä neuvotteluista on kuultu jatkuvasti. Manchester Evening News kertoo tiistaina, että United on valmis kävelemään pois neuvottelupöydästä, johtuen Barcelonan nousevasta pyyntihinnasta pelaajan suhteen.

Jokseenkin päinvastaista signaalia tuntuu antavan espanjalaislehti AS:n uutinen, jonka mukaan Carlos Soleria on tarjottu Barcelonalle, koska de Jongin siirtoneuvotteluissa on tapahtunut edistystä.

Jotta soppa ei jäisi tällekään asteelle, kertoo puolestaan italialainen Corriere dello Sport, että myös toppari Matthijs de Ligt on jälleen Unitedin kiikareissa. Seura pyrki värväämään puolustajan jo suoraan Ajaxista, mutta tämä siirtyi kesällä 2019 Juventukseen.