Manchester Cityn kaikkien aikojen paras maalintekijä Sergio Agüero on hämillään siitä, että City päätti myydä Raheem Sterlingin Chelsealle tänä kesänä.

Sterling, 27, edusti Cityä seitsemän kauden ajan, joista kuutena kautena hän oli joko seuran paras tai toiseksi paras maalintekijä. Englantilaishyökkääjä pelasi Cityssä kaikkinensa 337 ottelua ja teki niissä yhteensä 131 maalia.

Cityn manageri Pep Guardiola sanoi Sterlingin siirron jälkeen, että englantilaispelaajan oli nyt oikea aika siirtyä urallaan eteenpäin. Seuralegenda Agüero ei näe asiaa samalla tavalla ja pitää päätöstä ”outona”.

– En ymmärrä Sterlingin myyntiä, Agüero sanoi Twitch-kanavallaan.

– Toisinaan he [Manchester City] tekevät outoja päätöksiä.

LUE MYÖS: Näkökulma: Raheem Sterling voi olla Chelsealle pitkän hakuammunnan jälkeen odotettu osuma