Chelsean ja Tottenhamin välinen huippuottelu tarjosi viihdettä koko rahan edestä. 2-2-tasatulokseen päättyneen näytelmän päärooliin nousivat pelaajien sijaan kuitenkin joukkueiden managerit Thomas Tuchel ja Antonio Conte.

Managerit ottivat ensimmäinen kerran tulisesti yhteen Tottenhamin 1-1-tasoitusmaalin jälkeen. Conte provosoi raivokkaalla tuuletuksellaan ja Tuchel poltti päreensä. Ottelun erotuomarina toiminut Anthony Taylor näytti kummallekin riitapukarille keltaista korttia.

Ottelun päätyttyä kaksikko sai aikaan melkoisen torikokouksen. Tuchel purisi Conten kättä ilmeisesti liian lujaa, josta italialaisluotsi ei pitänyt. Managerit ottivat tällä kertaa jo fyysisestikin yhteen ja tönivät toisiaan, kunnes pelaajat ja muut joukkueiden toimihenkilöt erottivat riitapukarit toisistaan. Kumpikin managereista sai punaisen kortin ja myös jatkoseuraamuksia lienee luvassa.

Kaksikko olisi saattanut lentää pihalle jo aiemmin ottelussa, mikäli Conte olisi huomannut Tuchelin tempun Chelsean 2-1-johtomaalin jälkeen. Tuchel rynni tuulettamaan maalia Tottenhamin vaihtopenkin ohi ja juoksi aivan Conten naaman edestä. Italialainen oli kuitenkin haudannut kasvonsa käsiinsä eikä tätä nähnyt – ja sekös harmitti.

Conte julkaisi yön pikkutunteina, paikallista aikaa noin kello 00:30, Instagram-tarinassaan videon tilanteesta, jossa Tuchel juoksee hänen ohitse. Videon saatetekstiksi hän kirjoitti: ”Onneksi en nähnyt sinua… Sinun kompastuminen olisi ollut ansaittua…”.

Conten Instagram-tarina on nähtävissä julkaisuhetkestä eteenpäin 24 tunnin ajan. Voit katsoa sen tästä.

LUE MYÖS: