Manchester Cityn manageri Pep Guardiola sanoo olevansa tyytyväinen laitahyökkääjä Jack Grealishin esityksiin, vaikka Englannin maajoukkuepelaaja on saanut paljon kritiikkiä.

Grealish, 27, siirtyi Cityyn viime vuonna Aston Villasta lähes 120 miljoonalla eurolla, mutta monet ovat jääneet kaipaamaan häneltä etenkin enemmän tehoja manchesterilaisseurassa.

Kuluvalla kaudella Grealishille ei ole kirjattu vielä yhtään osumaa tai maalisyöttöä, ja hänet on otettu monessa pelissä viimeistään tunnin kohdalla vaihtoon.

Guardiolan mukaan Grealishin ei kannata kuunnella ulkopuolisten palautetta.

– Minulla ei ole mitään epäilyksiä hänestä, ei alkuunkaan. Tunnen hänet ja olen enemmän kuin iloinen siitä, mitä hän tekee, sanoi Guardiola ESPN:n mukaan.

– En tiedä [kuunteleeko Grealish kritiikkiä]. En puhu pelaajien kanssa siitä, kuuntelevatko he kaikki radiossa tulevat kommentit.

– Jalkapallon ulkopuolella on paljon asioita, harrastuksia ja monia, monia muita asioita. Voit elää kuuntelematta mitään.

– Jos sinä pelasit hyvin ja ihmiset sanovat toisin, sillä ei ole väliä. Kolmen päivän kuluttua on taas peli ja on tehtävä, mitä on tehtävä. Muulla ei ole väliä.