Leicesterin kausi on alkanut kammottavalla tavalla, eikä manageri Brendan Rodgers sinänsä vahvasta asemastaan huolimatta voi enää kauaa pitää managerin paikastaan seurassa kiinni. Huhut pohjoisirlantilaisen korvaajasta ovat tietenkin jo valloillaan.

Sunnuntaina kerrottiin, että yksi vahva vaihtoehto Kettujen pelastusprojektiin löytyisi Länsi-Lontoosta, tanskalaisvalmentaja Thomas Frankin muodossa.

48-vuotias on ollut Brentfordin palkkalistoilla jo vuoden 2016 puolelta saakka, eikä ole kovin innoissansa seuran jättämisestä.

– Luen itse kovin vähän huhuja. Toki kuulin tästä lehdistösihteeriltämme, joten olen tietoinen puheista, Frank sanoi Sky Sportsin mukaan.

– On tietenkin mukavaa että minut liitetään tällaisiin, sillä se kertoo täällä tekemästämme työstä. Ei vain minun työstäni, vaan koko valmennustiimin ja pelaajien. Olen joka tapauksessa hyvin tyytyväinen Brentfordissa.