Nottingham Forestissa lainalla pelaava Dean Henderson on edelleen hyvin katkera siitä, että Manchester United ei pitänyt kiinni viime kesän lupauksistaan.

Man Unitedin sopimuspelaajiin lukeutuva Henderson, 25, purki tuntojaan avoimesti ensimmäisen kerran jo elokuussa, jolloin hän syytti seuraa valehtelusta. Henderson kertoi hylänneensä lukuisia lainasopimustarjouksia, koska seura oli luvannut hänelle ykkösvahdin. Lopulta hän jäi kakkosvahdin rooliin, ja omien sanojensa mukaan ”tuhlasi 12 kuukautta” urastaan.

Tällä kaudella Henderson on saanut lainaseurassaan runsaasti vastuuta ja tavoittelee paikkaa Englannin MM-kisamiehistöstä. Kilpailu kisapaikoista on kuitenkin kova. Hendersonin kanssa MM-kisapaikoista taistelevat Jordan Pickford, Nick Pope ja Aaron Ramsdale. Nelikosta yhden on tyytyminen kisojen seuraamiseen kotisohvalta.

Henderson pelkää, että hän on se maalivahti, joka jää ilman kisapaikkaa. Tässäkin tapauksessa syyttävä sormi osoittaa Man Unitedin suuntaan. Englantilaisvahdin mukaan Man Unitedin penkillä istuminen viime kaudella johti siihen, että hänen on vaikea murtautua MM-kisaryhmään.

– Luulen, että olen muita jäljessä tällä hetkellä, Henderson sanoi Sky Sportsille.

– Se on melko selvää, koska en viime kaudella pelannut kovin paljon, ja muut pojat ovat pelanneet uskomattoman hyvin.

Henderson ei kesällä miettinyt hetkeäkään, kun hänelle aukeni mahdollisuus siirtyä lainalle sarjanousija Nottinghamiin.

– Tiesin, että paras mahdollisuus [kisapaikan saavuttamiseksi] oli päästä pelaamaan, jotta voin olla Gareth Southgaten valvovan silmän alla ja jättää häneen hyvän vaikutelman, Henderson lisää.