Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag puolustaa joukkueensa torstaista esitystä Eurooppa-liigassa.

United kaatoi Omonian vieraskentällä, mutta 3-2-voitto kyproslaisesta joukkueesta ei ole tehnyt suurta vaikutusta kaikkiin kannattajiin ja asiantuntijoihin.

Ten Hag sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa, että hän ei nähnyt juurikaan huonoja asioita Unitedin pelaamisessa.

– Mielestäni pelasimme kymmenen minuutin ajan huonosti sen jälkeen, kun päästimme [ensimmäisen] maalin. Noin kompaktisti pelaavaa joukkuetta vastaan ei ole helppoa luoda maalipaikkoja, ja me loimme paljon maalipaikkoja, kommentoi ten Hag ESPN:n mukaan.

– Nousimme takaisin peliin, ja se on positiivinen asia mentaalisesta näkökulmasta, mutta tätä ei voi verrata sunnuntain otteluun, sanoi hollantilaisluotsi viitaten 3-6-tappioon Manchester Cityä vastaan.

– Jalkapallo on virheiden laji. Pelasimme varsin hyvin ensimmäiset 30-35 minuuttia, mutta ainoa asia, joka meiltä jäi puuttumaan oli maali.

– Maalin tekeminen tekee elämästä helpompaa. Me emme tehneet maalia, vaan päästimme yhden, ja sitä seurasi ottelun huonoimmat kymmenen minuuttia meidän osaltamme. Tauon jälkeen me toivuimme takaiskusta hyvin.