Tottenham Hotspurin manageri Antonio Conte sanoi maanantaina tarvitsevansa aikaa, kärsivällisyyttä ja rahaa, voidakseen rakentaa seuran edustusjoukkueesta voittavan ryhmän. Kovia vahvistuksia jo käyttöönsä saanut italialainen tarvitsee sellaisia edelleen lisää, ja moni kannattaja varmasti asettaa toivonsa tammikuun siirtoikkunaan. Conte ei sen suuntaan myönnä tähyilevänsä.

– Katsotaan nyt, mutta tammikuu ei ole prioriteettini, 53-vuotias sanoi Mestarien liigan Sporting -ottelua ennakoineessa pressitilaisuudessa.

Usko seurapomo Daniel Levyn lompakkoon on silti managerin mielessä ilmeisen vahva.

– Seura ymmärtää hyvien pelaajien hankkimisen merkityksen tammikuussa ja kesällä kyllä mainiosti, ei minun tarvitse sitä selittää.

Tämänhetkisen sopimustilanteen perusteella on edelleen epävarmaa, onko Conte seuran manageri vielä mainitsemansa kesän siirtoikkunan aikaan; hänen nykyinen kontrahtinsa kantaa kesäkuun loppuun.

– Meidän täytyy pelata paljon otteluita. Huominen on hyvä mahdollisuus jatkopaikan varmistamiseen, ja sitten haluamme luoda itsellemme hyvät asemat MM-kisojen ajaksi.