Manchester Unitedin pelaajalegenda Rio Ferdinand sanoo, että laitahyökkääjä Jadon Sancho on kadottanut viihdyttävän ja tehokkaan pelityylinsä, josta hänet tunnettiin Borussia Dortmundissa.

Sancho, 22, siirtyi vuosi sitten Dortmundista Unitediin 85 miljoonalla eurolla, mutta hän on jäänyt toistaiseksi kauas hintalappunsa tuomista odotuksista.

Unitedissa Sancholle on kirjattu 52 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kahdeksan maalia ja syöttänyt viisi. Tehokkaimmalla kaudellaan Dortmundissa hän tehtaili 20 osumaa ja syötti yhtä monta maalia päälle.

Sancho siirtyi Unitediin ehdottomana tähtipelaajana, mutta Ferdinandin mukaan hän on kadottanut hohtonsa Manchesterissa.

– Hänen itseluottamuksensa ei vain ole kunnossa. Hän oli täynnä itseluottamusta ja swaggeria, kun hän käveli sisään Old Traffordin ovista, mutta sitä ei ole enää nähty, kommentoi Ferdinand YouTube-kanavallaan.

– Jos pallo tulee sille Sancholle, jonka tunnen ja olen nähnyt… Se on unelmatilanne, jos hänet saadaan pallollisena boksin kulmaan. Mutta nykyään hän vain kuljettaa alaspäin ja kierrättää palloa.

– Hän ei ole sellainen. Sanchon kohdalla minusta vain tuntuu, että se puuttuva palanen on siellä.

– Se, mistä annan hänelle tunnustusta, on hänen puolustustyönsä. Hän on ollut siinä hyvä, mutta se toinen puoli pelistä puuttuu ja siksi ostimme hänet. Emme ostaneet häntä puolustajaksi, vaan tuhoamaan joukkueita, ja haluan nähdä häneltä enemmän.’