Liverpoolin manageri Jürgen Kloppille läimäistiin 35 000 euron sakot hänen ulosajostaan joukkueensa 1–0-voitossa Manchester Cityä vastaan 16. lokakuuta. Ulosajo johtui siitä, että hän oli karjunut vasten avustavan tuomarin kasvoja tehdäkseen tiettäväksi oman näkemyksensä City-pelaaja Bernardo Silvan kaksinkamppailupelaamisesta. Klopp väittää, että toista manageria ei olisi rangaistu yhtä ankarasti samasta rikkeestä.

– Tiedän, mitä sanoin. [Mutta jos] olisin sanonut sen kauempaa ja eri kasvoilla, se olisi mennyt läpi, totesi Klopp lauantaisen Leeds-ottelun alla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Lue lisää: Raivoissaan huutanut Jürgen Klopp sanoi ansainneensa punaisen korttinsa: ”Se oli minun vikani”

– Olisiko minun pitänyt saada toimitsijakieltoa? En tiedä. En ole koskaan ollut tässä tilanteessa — en ole koskaan saanut punaista korttia, en muista koskaan saaneeni keltaista korttia. Joten en tiedä tarkkaan, mitä tein eri tavalla kuin muut valmentajat, jotka [ovat tulleet ulosajetuiksi].