Manchester Cityyn sopimuksensa alkuun kuuluneen lainapestin jälkeen viime kesänä saapunut hyökkääjä Julián Álvarez nähdään suurella todennäköisyydellä Pep Guardiolan avauskokoonpanossa keskiviikkona. Hallitseva valioliigamestari kohtaa tuolloin omalta osaltaan merkityksettömässä Mestarien liigan ottelussa kotonaan Sevilan.

City on jatkopaikkansa ja lohkovoiton jo varmistanut, mutta lähtee kotiyleisön edessä toki hakemaan positiivista päätöstä lohkovaiheelle. Erling Haalandin kuntoutuessa sairastumisestaan ja pienestä kolhusta, juossee maalintekohommiin 22-vuotias argentiinalainen.

– Olen aina halunnut päästä tähän vaiheeseen. Maailman parhaat pelaajat pelaavat tässä kilpailussa. Olen onnellinen saadessani oppia, ja valmis auttamaan joukkuetta millä tavoin vain pystyn.

Álvarezilla on tunnetusti myös edeltäjä seurassa, maanmies Sergio Agüero.

– Hän teki täällä hämmästyttäviä asioita. Kannattajat olivat hänelle loistavia, aivan kuten ovat olleet minulle. Haluan antaa aivan kaikkeni, voidakseni nauttia ajasta täällä samoin kuin hän.

– Puhuin Agüeron kanssa, kun tiesin että minulle on mahdollista siirtyä tänne. Puolen vuoden ajan pidin yhteyttä sekä häneen että muihin argentiinalaispelaajiin jotka ovat olleet täällä.

Manchester City – Sevilla pelataan keskiviikkona, alkaen kello 22 Suomen aikaa.