Englanti ja Yhdysvallat päätyivät perjantai-iltana maalittomaan tasapeliin Qatarin MM-kisojen B-lohkon toisen kierroksen kamppailussa. Englanti on lohkon kärjessä kahden pelatun ottelun jälkeen. Sillä on kasassa neljä pistettä. LUE LISÄÄ ENGLANNIN JA YHDYSVALTOJEN VÄLISESTÄ OTTELUSTA TÄSTÄ!

Englannin pelaajat olivat tasapeliin pettyneitä, mutta päävalmentaja Gareth Southgate oli tasapelistä huolimatta tyytyväinen suojattiensa otteisiin.

– Pelaajat ovat hieman pettyneitä, mutta minä en. Mielestäni kontrolloimme peliä. Keskuspuolustajamme (Harry Maguire ja John Stones) olivat pallon kanssa loistavia. Meiltä puuttui hieman puhtia viimeiseltä kolmannekselta hyökkäysalueella, Southgate totesi Sky Sportsille ottelun jälkeen.

Englannin maalipaikat ottelussa olivat vähissä. Se esimerkiksi laukoi koko ottelun aikana ainoastaan kahdeksan kertaa.

– En ole turhautunut. Olen itse asiassa tyytyväinen joukkueen asenteeseen. Tämä oli peli, jonka häviää jos asenne ei ole oikea, Southgate jatkoi.

Englanti kohtaa alkulohkon päätöskamppailussa tiistaina Walesin. Sille riittää tasapeli jatkopeleihin.