Kyle Walker on valmis pysäyttämään lauantaina Kylian Mbappén.

Englanti kohtaa Mbappén tähdittämän Ranskan Qatarin MM-kisojen puolivälierässä.

Mbappé, 23, johtaa MM-kisojen maalipörssiä tehtyään viisi osumaa turnauksessa. Ranskan tähtihyökkääjä osui kahdesti neljännesvälierässä Puolaa vastaan.

Walker uskoo hänen kohtaamisistaan Mbappéa vastaan Manchester Cityn ja PSG:n välisissä Mestarien liigan otteluissa olevan hyötyä myös MM-viheriöillä.

– Se tietysti auttaa, että olen pelannut monesti häntä vastaan Manchester Cityn kohdatessa PSG:n, Walker kommentoi lehdistölle.

– Hän on loistava pelaaja ja huippuvireessä. Ammattilaisena haluaa aina pelata parhaita vastaan. Hän on yksi parhaista, ellei paras tällä hetkellä maailmassa.

– Ymmärrän mitä minun täytyy tehdä ja se on tietysti pysäyttää hänet. Olen kohdannut hänet aiemminkin ja olen kohdannut loistavia pelaajia jo ennen aikaani Englannissa ja Manchester Cityssä.

Walker kunnioittaa Mbappén virettä, mutta ei ole valmis nöyrtymään nuoren supertähden edessä.

– Siitä tulee vaikea ottelu, mutta yksi mies ei tee koko joukkuetta. Tämä ottelu ei ole Englanti vastaan Mbappé, vaan Englanti vastaan Ranska. Me kunnioitamme sitä, että hän on hyvä pelaaja loistavassa vireessä, mutta minä en aio rullata punaista mattoa hänelle tekemään maalia.

Englanti-Ranska käynnistyy lauantaina kello 21:00. Otteluparin voittaja kohtaa välierissä Portugalin tai Marokon.

LUE MYÖS!