Ranskalaispelaajat ovat kehottaneet Englannin laitapuolustaja Kyle Walkeria menemään ”aikaisin nukkumaan” ennen Kylian Mbappén kohtaamista ja toivottaneet hänelle onnea kaksinkamppailuun, missä muut puolustajat ovat epäonnistuneet.

Manchester City -puolustajan kommentit siitä, ettei hän suostu rullaamaan punaista mattoa Mbappéa varten, olivat useiden ranskalaispelaajille suunnattujen kysymysten aiheena ennen lauantain MM-kisojen puolivälieräottelua Englannin ja Ranskan välillä.

Nopeajalkainen Walker, joka kohtaa Mbappén huomenna kasvokkain, on ranskalaistähden mukaan yksi niistä puolustajista, joka on aiheuttanut hänelle ongelmia kentällä.

Mbappén joukkuetovereilla on kuitenkin täysi luottamus siihen, että hän tulee kasvattamaan viiden osumansa maalisaldoa Gareth Southgaten miehistöä vastaan.

– Jos hän pystyy pysäyttämään Kylian Mbappén, niin hyvä hänelle, sanoi Ranskan keskikenttäpelaaja Youssouf Fofana The Telegraphin mukaan.

– Ranskan liigassa on kuitenkin 19 muuta joukkuetta, jotka odottavat vastausta (kysymykseen siitä, miten hänet voi pysäyttää).

– Totuus on kentällä ja lauantaina näemme mitä tapahtuu. Ranskalaisina me kaikki uskomme Kylianiin.

Ranskan keskuspuolustaja Dayot Upamecano luokittelee 23-vuotiaan joukkuetoverinsa maailman parhaiden hyökkääjien joukkoon.

– Häntä ei voi verrata muihin pelaajiin, hän on maailmanluokan pelaaja ja häntä vastaan on hyvin vaikea puolustaa. Kannattaa mennä aikaisin nukkumaan, Upamecano sanoi.

LUE MYÖS!