Manchester Unitedin toppari Lisandro Martínez on palannut Englantiin voitettuaan Argentiinan kanssa miesten maailmanmestaruuden, kertoo Athletic.

Martínez, 24, pelasi viidessä ottelussa Qatarin MM-kisoissa. Loppuottelun Ranskaa vastaan hän seurasi kokonaan vaihtopenkiltä.

Athleticin mukaan Martínez oli päivän ajan juhlimassa maailmanmestaruutta Buenos Airesissa ja matkusti sen jälkeen Manchesteriin.

Martínez jätti väliin maajoukkuekaverinsa Nicolás Tagliaficon häät palatakseen Englantiin.

Hän oli Manchesterissa jo ennen Unitedin tiistain sarjaottelua Nottingham Forestia vastaan, mutta hän ei ollut käytettävissä pitkän lentomatkansa takia. Ranskan puolella MM-finaalissa pelannut Raphaël Varane oli kentällä 77 minuuttia Forestia vastaan.

Martínez liittyi Manchester Unitedin harjoitusvahvuuteen keskiviikkona, ja hänen odotetaan olevan aloituskokoonpanossa ensi lauantaina Wolverhamptonin vieraana.

United hankki Martínezin viime kesänä Ajaxista lähes 60 miljoonalla eurolla. Häneltä on jäänyt MM-kisojen jälkeen väliin kaksi ottelua, mutta muuten Martínez on pelannut siirtonsa jälkeen jokaisessa Unitedin pelissä.