Jorginhon agentti João Santos puhui asiakkaansa tulevaisuudesta TuttoMercatoWebin haastattelussa.

Jorginhon sopimus Chelsean kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

The Athleticin mielestä tällä hetkellä selvästi todennäköisin ratkaisu tilanteeseen on se, että Jorginho jättää Chelsean kesällä vapaana agenttina. Osapuolet eivät ole päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Santosin mukaan Jorginho odottaa Napolin osoittavan kiinnostusta häntä kohtaan. Jorginho siirtyi Napolista Chelseaan kesällä 2018. Hän ehti edustaa Napolia neljän ja puolen vuoden ajan ennen siirtoaan Chelseaan. Santosin mukaan Jorginho antaa kuitenkin edelleen etulyöntiaseman Chelsealle.

– Jorginhon sopimus loppuu kesällä. Meillä on jatkosopimustarjous pöydällä ja annamme Chelsealle etulyöntiaseman. Napoli on ollut kotimme Italiassa ja Napolin urheilujohtaja Cristiano Giuntoli arvostaa paljon Jorginhoa. Napoli on meille erityinen paikka. Olisimme onnellisia, jos Napoli osoittaisi kiinnostusta, mutta toistaiseksi he eivät ole ottaneet meihin yhteyttä.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Napoli on kiinnostunut Jorginhosta, mutta pelaajan pitäisi pudottaa valtavasti palkkaansa voidakseen palata entiseen seuraansa.