Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag on vahvistanut, että toppari Lisandro Martínez on palaamassa joukkueen kokoonpanoon.

Martínez, 24, on ollut sivussa Unitedin otteluista voitettuaan viime kuussa miesten maailmanmestaruuden Argentiinan kanssa.

Hän palasi viime viikolla Buenos Airesista Englantiin, muttei pelannut kummassakaan Unitedin viime viikon ottelussa, Nottingham Forestia tai Wolverhamptonia vastaan.

Ten Hagin mukaan Martínez ja kipeänä ollut keskikenttäpelaaja Scott McTominay saatetaan nähdä kokoonpanossa tiistaina sarjaottelussa Bournemouthia vastaan.

– Kummatkin harjoittelivat eilen ja tänään, joten olen varsin optimistinen sen suhteen, että he kummatkin palaavat kokoonpanoon, kommentoi ten Hag maanantaina lehdistötilaisuudessaan.

Hollantilaisluotsi on paikannut Martínezin poissaoloa käyttämällä laitapuolustaja Luke Shaw’ta topparina kahdessa edellisessä ottelussa. Ten Hagin mukaan Shaw suoriutui tehtävästä erinomaisesti.

– Mielestäni hän pelasi upeasti kahdessa viime pelissä ja teki vaikutuksen. Tiedämme myös, että hän on todella hyvä vasempana laitapuolustajana, mutta se (Shaw topparina) on lisävaihtoehto, ja se on aina hyvä asia joukkueelle.