Manchester City kaatoi Chelsean sunnuntain FA Cup -ottelussa Chelsean rajuin 4-0 -lukemin. Lontoolaisten manageri Graham Potterille vaadittiin potkuja muun muassa omien kannattajien taholta; nämä lauloivat Etihadilla Thomas Tuchelin (ja Roman Abramovitsin) nimeä.

Chelsea ei lähihistoriassaan ole tullut tutuksi pitkäpinnaisimpana seurana managerien suhteen, vaan ovi on käynyt tiuhaan. Pep Guardiola toivoo, että uusi omistajisto muuttaisi tätä linjaa. Katalonialainen toivoo Potterille työrauhaa.

– Sanoisin Todd Boehlylle, että antakaa hänelle aikaa. Tiedän toki että isoissa seuroissa tulokset merkitsevät. Se mitä hän teki Brightonissa oli uskomatonta, mutta kaikki managerit tarvitsevat aikaa. Minä tarvitsin sitä täällä.

– Barcelonassa tilanne oli toinen, koska minulla oli joukkueessa Lionel Messi. Siksi en siellä tarvinnut kahta kautta. Cityä vastaan pelaaminen ei ole helppoa, kun olemme tällä tasolla. Se ei ole vaikeaa vain Grahamille ja Chelsealle, vaan kaikille.