Roberto De Zerbi on jatkanut sanasotaansa Leandro Trossardin agentin kanssa ja vihjannut, että pelaajalla voi puhuttaneesta käytöksestään huolimatta olla tulevaisuus Brightonissa.

Belgian maajoukkuelaituri oli saanut porttikiellon ykkösjoukkueen harjoituksiin ja joutui harjoittelemaan omatoimisesti, kun pelaajan ja managerin välit kiristyivät aiemmin tässä kuussa.

Trossardin agentti julkaisi perjantaina asiakkaansa puolesta raivoisan lausunnon, jossa hän syytti De Zerbiä pelaajansa ”kiusaamisesta” lisäten, että 28-vuotias halusi lähteä Amex Stadiumilta mahdollisimman pian.

LUE LISÄÄ: Leandro Trossardin agentti antoi täyslaidallisen valmentajan nöyryyttävästä kohtelusta – tällainen on pelaajan leirin versio välirikosta

Tottenham ja Arsenal ovat olleet vahvasti kiinnostuneita Trossardista, joka on tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia 16 Valioliiga-ottelussa, mukaan lukien hattutempun Liverpoolia vastaan.

De Zerbi on kuitenkin nyt vihjannut, että entisellä Genk-tähdellä voi olla vielä mahdollisuus löytää tiensä hänen suunnitelmiinsa.

– Trossardin kanssa ei tapahtunut mitään vakavaa. Mutta viime aikoina hän ei ole antanut sataa prosenttia harjoituksissa ja ottelupäivänä. Siinä kaikki minun puoleltani, Brightonin italialaisvalmentaja kertoi Repubblicalle Fabrizio Romanon mukaan.

– Jalkapallo ansaitsee kunnioitusta. Minun ei tarvitse pyytää anteeksi mitään. Ehkä hänen agenttinsa haluaa myydä hänet pienemmällä siirtosummalla… Trossard ei varmasti kertonut minulle totuutta.

– Kaikki pukuhuoneessa tietävät, miten asiat menivät. Mutta jos Trossand haluaa tulla takaisin oikealla asenteella, valmennan häntä mielelläni.

LUE MYÖS: