Manchester United on valmis tarjoamaan Alejandro Garnacholle kahdeksanvuotisen sopimuksen, väittää Daily Mirror. Sopimus olisi toteutuessaan seuran historian pisin. Vastaavanlaiset mammuttikontrahdit ovat erittäin harvinaisia Euroopassa ja ylipäänsä jalkapallossa. Niitä tavataan solmia Kanadan ja Yhdysvaltain palloiluliigoissa.

Garnachon, 18, perhe ja muu lähipiiri ei ole ostanut ajatusta, että pelaajan kannalta parasta olisi sitoutua Unitediin seuraavaksi kahdeksaksi vuodeksi. Sen sijaan he suosivat tavallisempaa neljän vuoden sopimusta ja pyytävät Garnacholle enemmän palkkaa kuin, mitä tähän asti on ehdotettu seuran taholta. Garnachon edustajat ovat vaatineet yli 45 000 euron viikkopalkkaa, kun United on tarjonnut noin 35 000 euroa.

Garnacho on pelannut kuluvalla kaudella kahdeksassa valioliigaottelussa kuluvalla kaudella. Real Madridin ja Atlético Madridin kerrotaan olevan siinä määrin vakuuttuneita hänen suorituksistaan, että kiinnostuksesta on kannattanut kirjoittaa lehtien palstoilla. United harkitseekin lisäävänsä Garnachon jatkosopimustarjoukseen ulosostopykälän. Ulosostopykälän käyttö on tavallista muualla Euroopassa mutta ei Englannissa.

United kohtaa tänään sunnuntaina sarjakärki Arsenalin. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 18.30.

LUE MYÖS: