Valioliiga-legenda Roy Keane sanoo, että hän odotti Arsenalilta enemmän perjantaina FA Cupissa Manchester Cityä vastaan.

Arsenal johtaa Valioliigaa viiden pisteen erolla Cityyn, mutta manchesterilaiset olivat perjantaina kotikentällään vahvempia 1-0-lukemin ja etenivät FA Cupin viidennelle kierrokselle.

Keanen mukaan Arsenalista huomasi, että lontoolaisten päähuomio on tällä hetkellä Valioliigan voittamisessa. Tykkimiehet teki edellisestä ottelusta kuusi muutosta avaukseensa, kun Manchester City teki vain kaksi.

– Arsenalia oli vaikea arvioida tänään sen takia, millaisen joukkueen he laittoivat kentälle. Aloituskokoonpanoa katsomalla saattoi aistia, että tämä ei ollut heidän prioriteettinsa. He haluavat Valioliigan mestaruuden, kommentoi Keane ITV:n lähetyksessä.

– Mutta tiedän, että pelaajat ovat pettyneitä parin seuraavan päivän ajan, koska he eivät halua hävitä.

– He toipuvat ja jos he voittavat liigan, niin he sanovat, että heidän oli uhrattava tämä peli sitä varten. Kun teet noin monta muutosta kokoonpanoosi ja etenkin puolustukseen, lähetät viestin, ettet ole kovin huolissasi [pelistä], eikä se ole hyvä viesti.

– Odotin Arsenalilta enemmän, mutta he olivat pettymys.