Manchester Cityn leirissä oltiin lauantaina varmasti onnellisia, kun sarjakärki Arsenal hävisi yllättäen Evertonin vieraana.

Manchester Cityllä oli sunnuntaina mahdollisuus nousta vain kahden pisteen päähän Arsenalista, kun se kohtasi Tottenhamin Lontoossa, mutta toisin kävi. Harry Kane iski ottelun ainoan maalin, ja Tottenham nappasi täyden pistepotin Manchester Cityn nenän edestä. Lue lisää täältä.

Kyseessä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun Manchester City hävisi vuonna 2019 valmistuneella Tottenham Hotspur Stadiumilla.

Manchester City on nimittäin vieraillut stadionilla viidesti ja on hävinnyt jokaisella kerralla, eikä ole edes onnistunut maalinteossa Tottenhamin uudella kotistadionilla, vaikka lontoolaisseura on pelannut kotiottelunsa Tottenham Hotspur Stadiumilla jo neljän vuoden ajan.

Tottenham on voittanut kaikki viisi ottelua yhteismaalein 7-0.

OptaJoe

@OptaJoe
5 - Manchester City have lost all five of their matches against Spurs at the Tottenham Hotspur Stadium, failing to score a single goal despite having 84 shot attempts. Frustration.