Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on vahvistanut, että hän ei aio erota tehtävästään vaikeasta kaudesta huolimatta.

Klopp, 55, nimitettiin Liverpoolin peräsimeen lokakuussa 2015, eikä hän ole debyyttikautensa jälkeen jäänyt kertaakaan Liverpoolin kanssa Valioliigan kärkinelikon ulkopuolelle.

Kuluvalla sesongilla siihen saattaa kuitenkin tulla muutos. Liverpool on 20 ottelun jälkeen sarjassa vasta 10. sijalla, 12 pisteen päässä neljän kärjestä.

Klopp solmi viime vuonna kesään 2026 ulottuvan jatkosopimuksen, mutta huonot tulokset ovat johtaneet spekulaatioihin siitä, jättääkö hän pestinsä ennenaikaisesti. Saksalaisluotsi ei ole kuitenkaan aikeissa lähteä Anfieldilta.

– Ymmärrän, että ihmiset saattavat ajatella niin, mutta minä en ole lähdössä, enkä voisikaan lähteä. Minulla on liian iso vastuu ja haluan selvittää asiat uudestaan, kommentoi Klopp Goalin mukaan.

– Olen sataprosenttisen sitoutunut. Jos me voitamme, koen, että olen osa sitä. Mutta jos häviämme, koen, että olen sataprosenttisesti siitä vastuussa.

– Olen ollut tällainen koko elämäni ajan, joten voitte kuvitella, kuinka isoa vastuuta koen kantavani nyt ja miltä minusta tuntuu.

Tänään, maanantaina, Liverpool isännöi seuraavassa sarjaottelussaan paikallisvastustajaansa Evertonia.