Sunnuntaina kentälle tunkeutunutta Liverpoolin kannattajaa odottaa elinikäinen porttikielto Valioliiga-stadioneille, kertoo seura tiedotteessaan.

Liverpool höykytti sunnuntaina Manchester Unitedia kotikentällään 7-0 Valioliigassa.

Kotijoukkueen juhliessa illan viimeistä maalia kentälle juoksi Liverpoolin kannattaja, joka ryntäsi kohti tuulettavia pelaajia.

Fani ehtikin pelaajien luokse, mutta hän liukastui juuri ennen kuin pääsi perille ja liukui vahingossa Andrew Robertsonilta jalat alta. Robertson jäi maahan pitelemään jalkaansa kivuliaan oloisena, mutta pystyi jatkamaan pelin loppuun.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

EmanDaGoon™

@EmanDaGoon
Liverpool fan runs on the pitch and slides into Robertson, Klopp was furious

x.com/blazing4glorya…

Järjestyksenvalvojat saivat tunkeutujan kiinni ja veivät hänet viheriöltä pois. Kannattaja talutettiin stadionin uumeniin Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin edestä, ja saksalaisluotsi huusi fanille kurkku suorana, koska oli ilmeisesti huolissaan siitä, että joku hänen pelaajistaan olisi voinut loukkantua fanin tempauksessa.

– Tällaiselle tuomittavalle ja vaaralliselle käytökselle ei ole mitään tekosyytä. Pelaajien, kollegoiden ja kannattajien turvallisuus on ensiarvoisen tärkeää, kommentoi Liverpool lausunnossaan.

– Seura noudattaa nyt virallista sanktioprosessiaan ja on keskeyttänyt väitetyn tekijän jäsenyyden, kunnes prosessi on saatu päätökseen.

– Jos tekijä todetaan syylliseksi ilman lupaa tapahtuneeseen kentälle menemiseen, häntä uhkaa merkintä rikosrekisteriin ja elinikäinen porttikielto Anfieldille ja kaikille Valioliigan stadioneille.

– Nämä teot ovat vaarallisia, laittomia ja niillä on vakavat seuraukset.