Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag ylisti keskikenttäpelaaja Bruno Fernandesin luonnetta ja esitystä torstain voitossa Real Betisiä vastaan.

United kukisti Betisin Eurooppa-liigan neljännesvälierien avausosassa 4-1 kotikentällään. Fernandesille, 28, kirjattiin yksi osuma ja yksi maaliin johtanut syöttö.

Portugalilaistaituri sai viime viikonlopun jälkeen runsaasti kritiikkiä Manchester Unitedin hävittyä Liverpoolille murskalukemin 0-7 Valioliigassa.

Fernandes on Unitedin varakapteeni, mutta hän on saanut kantaa nauhaa tällä kaudella paljon, kun virallinen ykköskippari Harry Maguire on viettänyt paljon aikaa vaihtopenkillä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Bruno Fernandes

@B_Fernandes8
Great performance and win 💪🏼

Monet kyseenalaistivat Fernandesin sopivuuden kapteeniksi Liverpool-ottelun jälkeen. Portugalilaistähden esityksestä ei jäänyt viime viikonloppuna juuri muuta käteen kuin suunsoittoa, teatraalisia kaatumisia ja pelaamisen lopettamista.

Betisiä vastaan Fernandes esitteli kuitenkin parhaita puoliaan, mistä ten Hag oli erittäin tyytyväinen. Portugalilaistaituri myös valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi.

– Hän oli kentän paras pelaaja, ja se osoitti hänen luonteensa. Hän pelasi tänään hieman syvemmässä roolissa, hän oli loistava, sanoi ten Hag Sky Sportsin mukaan.

– Hän johti ja ohjasi peliä syvältä ja kontrolloi pelin rytmiä. Hän antoi paljon hyviä syöttöjä linjojen väliin ja loimme niistä paljon paikkoja.

– Hän johti joukkuettamme ensimmäisestä minuutista lähtien. Pallollisena hän rytmitti peliä ja teki maalin, joten olen iloinen, lisäsi ten Hag BT Sportille.