Liverpoolin puolustajalegenda Jamie Carragher sanoo, että seuran on ostettava ensi kesänä uusi oikean puolen laitapakki, koska Trent Alexander-Arnold ei ole riittävän hyvä pelaaja puolustussuuntaan.

Alexander-Arnoldia, 24, on läpi uransa hehkutettu siitä, miten iso panos hänellä on ollut Liverpoolin hyökkäyspelaamisessa, mutta samalla hän on saanut kritiikkiä ongelmistaan puolustuspäässä.

Tällä kaudella negatiivisen palautteen määrä on kasvanut roimasti, kun koko Liverpoolin puolustus on ollut isommissa ongelmissa ja Alexander-Arnoldin heikkoudet ovat olleet aiempaa useammin esillä.

Carragherin mukaan Liverpool tarvitsee kipeästi lisää kilpailua puolustuksen oikealle laidalle.

– Se on todella, todella huolestuttavaa, ei pelkästään Liverpoolille joukkueena, vaan hänelle. Se ei voi jatkua, mitä tällä kaudella on tapahtunut hänen kanssaan, kuinka monta kertaa hän on ollut puolustuksellisesti puutteellinen, kommentoi Carragher CBS Sportsille.

– Heidän ongelmansa sillä paikalla on se, että heillä ei koskaan ole ollut kunnon kilpailijaa Trent Alexander-Arnoldille. Yksi syy tähän on se, että hän on ollut niin hyvä.

– Kenet Liverpool voi ostaa? Paljonko kannattaa kuluttaa rahaa pelaajaan, joka ei oikeastaan pelaa joka viikko? Mutta mielestäni Liverpool on nyt siinä vaiheessa, että sen on ostettava oikea laitapuolustaja.

Jürgen Kloppin on päätettävä, kuinka hyvä se puolustaja on ja kuinka paljon hänestä maksetaan, mutta hän (Alexander-Arnold) tarvitsee vakavasti otettavaa kilpailua. Hän on pelannut nyt viisi vuotta huipputasolla, viikosta toiseen, ilman lepoa.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Squawka

@Squawka
No player was dribbled past more times in the Champions League this week than Trent Alexander-Arnold against Real Madrid (6).

Vinícius Júnior is his worst nightmare. #UCL

Carragher ei usko, että Alexander-Arnoldin puolustuspelaaminen paranee enää merkittävästi. Viime vuosina se ei vain ole ollut yhtä iso ongelma, kun Liverpool on viihtynyt enemmän vastustajan kenttäpuoliskolla.

– Olen aina puolustanut häntä. Hän on pelannut yhdessä maailman parhaista joukkueista ja kun pelaat sellaisessa joukkueessa, niin pääset hyökkäämään enemmän kuin puolustamaan.

– Me kaikki tiedämme, että hänen puolustuspelaamisensa ei ole tarpeeksi hyvää, enkä usko, että se tulee ikinä olemaan. Puhumme nyt pelaajasta, joka on pelannut 260 ottelua. Hän ei tule kehittymään siinä valtavasti.

– Nyt kun Liverpoolilla on mennyt huonommin, eivätkä he ole enää yksi Euroopan parhaista joukkueista, niin he puolustavat enemmän ja hyökkäävät vähemmän. Trentin huonoimmat puolet tulevat näkyviin, koska hänen vahvuutensa ovat hyökkäyspelaamisessa. Se on valtava ongelma.