Manchester United kohtaa kesällä Yhdysvalloissa Kansallisliigan Wrexhamin ystävyysottelussa.

Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjaportaalla pelaava Wrexham on saanut suurta kansainvälistä huomiota siirryttyään toissa vuonna Hollywood-tähtien Ryan Reynoldsin ja Rob McElhenneyn omistukseen.

Ystävyysottelu julkistettiin videolla, jossa esiintyivät juurikin Reynolds ja McElhenney sekä Unitedin managerilegenda Sir Alex Ferguson.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Wrexham AFC

@Wrexham_AFC
50% Dragon. 50% Devil. 100% Red. Wrexham play @ManUtd in San Diego, July 25th!

🔴⚪️ #WxmAFC

Pohjois-Walesista ponnistava Wrexham ja Manchester United ottavat yhteen 25. heinäkuuta San Diegon Snapdragon Stadiumila.

United kertoi tiedotteessaan, että se valitsee otteluun ”nuorisopainotteisen” joukkueen.

– Kesän kiertue on aina loistava mahdollisuus antaa lupaavimmille nuorille akatemiapelaajillemme tilaisuus saada arvokasta kokemusta ykkösjoukkueesta, ja tämä ottelu Wrexhamia vastaan on hyvä esimerkki tästä, kommentoi Unitedin jalkapallojohtaja John Murtough.

Wrexham on kirjoitushetkellä Kansallisliigan kärkipaikalla, kolme pistettä edellä Notts Countya. Se on viimeksi kohdannut Manchester Unitedin vuonna 1995 FA Cupin ottelussa, joka päättyi Unitedin 5-2-voittoon.

Manchester United pelaa kesäkiertueellaan Yhdysvalloissa viisi ottelua, mutta sen muut vastustajat eivät ole vielä selvillä.

Telegraph uutisoi helmikuussa, että Wrexham on suunnitellut kesälle Yhdysvaltoihin ottelua myös Chelseaa vastaan.