Chelsea ei ole vielä aloittanut sopimusneuvotteluja keskikenttäpelaajansa Mateo Kovačićin kanssa, vaikka hänen nykyinen diilinsä päättyy ensi kauden jälkeen, kertoo Evening Standard.

Lontoolaisseuran uudet omistajat haluavat lehtitietojen mukaan välttää tilanteita, joissa pelaajien sopimukset lähestyvät loppuaan, jotta he saisivat varjeltua pelaajien markkina-arvoja.

Kovačić, 28, on kunnossa ollessaan käytännössä aina Chelsean kokoonpanossa, ja tällä kaudella hän on toiminut loukkaantumisten myötä joissain peleissä myös joukkueen kapteenina.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Squawka Live

@Squawka_Live
Mateo Kovacic's game by numbers vs Turkey:

100% take-ons complete
100% tackles won
91 touches
88% passing accuracy
8 duels won
7 ball recoveries
3 clearances
3 shots
2 goals
0.86 xG

Magic from Mateo. 👏

Evening Standardin mukaan Kovačić saattaa joutua asemastaan huolimatta Chelsean leikkaustoimien kohteeksi. Chelsea raportoi toista kautta peräkkäin tehneensä isot tappiot, ja seuran odotetaan myyvän useita pelaajiaan ensi kesänä, jotta se ei joutuisi ongelmaan taloudellisen reilun pelin sääntöjen kanssa.

Kovačićin tiedetään olevan ainakin Manchester Cityn ja Pep Guardiolan kiikarissa. Lisäksi useat Chelsean pelaajat on yhdistetty viime päivinä Bayern Müncheniin, jota luotsaa nykyään lontoolaisten entinen päävalmentaja Thomas Tuchel.

Chelsea on huhujen mukaan kiinnostunut hankkimaan ensi kesänä uuden keskikenttäpelaajan, mutta sitä ennen sen on luovuttava joistain nykyisistä pelaajistaan.

Kovačić on edustanut Chelseaa kesästä 2018 lähtien ja pelannut seurassa 211 ottelua. Ensimmäisen Englannin-kautensa hän pelasi lainalla Real Madridista ennen kuin Chelsea hankki hänet omakseen 45 miljoonalla eurolla.

Lue lisää Chelseasta!