Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag haluaa seuran suhtautuvan armottomammin ensi kesän pelaajamyynteihin, kertoo MEN.

United sai viime kesänä siirtokorvauksen vain kahdesta lähteneestä pelaajasta, kun Andreas Pereira siirtyi Fulhamiin ja Tahith Chong Birminghamiin.

Paul Pogba, Jesse Lingard, Nemanja Matić, Edinson Cavani ja Juan Mata jättivät seuran sopimuksiensa päätyttyä. Lisäksi joitain vähälle peliajalle jääneitä pelaajia ja nuoria lähti täksi kaudeksi lainalle.

Tulevana kesänä Manchester Uniteditaan odotetaan myyvän enemmän pelaajia kuin ostavan.

MEN:n mukaan ainakin Harry Maguirelle, Brandon Williamsille, Alex Tellesille ja Anthony Martialille annetaan lupa vaihtaa maisemaa pysyvästi. Sama kohtalo koskee myös Eric Baillya, ellei hänen ostovelvoitteensa lainaseurassaan Marseillessa aktivoidu.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Football Talk

@FootballTalkHQ
Erik ten Hag wants Manchester United to be more ruthless with a squad clearout as part of the next phase of their rebuild.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Harry Maguire
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿Dean Henderson
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Brandon Williams
🇧🇷 Alex Telles
🇨🇮 Eric Bailly
🇫🇷 Anthony Martial

will be available for transfer this summer. Erik Ten…

Lisäksi Manchester Unitedin odotetaan kuuntelevan tarjouksia maalivahdistaan Dean Hendersonista, joka pelaa tällä hetkellä lainalla Nottingham Forestissa. Henderson arvosteli julkisesti Unitedia jäätyään viime kaudella kakkosvahdiksi, eikä hän luultavasti sulattaisi varatorjujan paikkaa tulevaisuudessakaan.

MEN:n mukaan ten Hagilla alkaa loppua kärsivällisyys myös Jadon Sanchon kanssa. Sancho, 23, siirtyi Unitediin toissa vuonna Borussia Dortmundista 85 miljoonalla eurolla, ja hän on yksi seuran historian kalleimmista hankinnoista. Englantilaislaituri on kuitenkin ollut kuin varjo entisestään Unitedissa.

Newcastle on osoittanut kiinnostusta manchesterilaisten Scott McTominayhin, mutta seura ei ole ainakaan toistaiseksi harkinnut myyvänsä häntä.

Laitahyökkääjät Anthony Elanga ja Facundo Pellistri lähtevät luultavasti ensi kaudeksi lainalle. Sunderlandissa parhaillaan lainalla pelaava Amad Diallo saattaa olla ten Hagin suunnitelmassa ensi kaudella.

Manchester Unitedin ostosuunnitelmiin kuuluu uusi ykköshyökkääjä, keskikenttäpelaaja ja mahdollisesti toppari. Hyökkäykseensä United haluaisi Tottenhamin Harry Kanen ja keskikentälleen Barcelonan Frenkie de Jongin, mutta kumpikin on todennäköisesti äärimmäisen vaikea hankinta.

Lisäksi Saksassa on uutisoitu, että Manchester United olisi kiinnostunut Bayer Leverkusenin laitapelaajasta Jeremie Frimpongista.