Manchester City voitti Bayern Münchenin Mestarien liigan puolivälierien avausosassa tiistai-iltana Etihadilla tyylipuhtaasti 3-0.

Kyseessä oli samalla Pep Guardiolalle 400. ottelu Manchester Cityn peräsimessä.

Guardiolan tilastot Manchester Cityn päävalmentajana ovat vakuuttavat.

400 ottelusta tuloksena on 289 voittoa, 54 tasapeliä ja 57 tappiota. 400 ottelussa on syntynyt yhteensä 984 maalia, eli 2,46 täysosumaa ottelua kohden. Sen sijaan Guardiolan alaisuudessa Manchester City on päästänyt 330 maalia, eli 0,83 takaiskuosumaa ottelua kohden.

Guardiola siirtyi Manchester Cityn päävalmentajaksi kesällä 2016.

Guardiola on johdattanut Manchester Cityn neljästi Valioliigan mestariksi. Guardiola on lisäksi voittanut seurassa neljästi Liigacupin ja kertaalleen FA Cupin. Manchester City on tälläkin kaudella mukana Valioliigan mestaruustaistelussa. Arsenal johtaa sarjaa kuuden pisteen erolla yhden ottelun vähemmän pelanneeseen Manchester Cityyn.

LUE MYÖS: ”Olen tunnetasolla täysin tuhottu” – Mestarien liigan huippuottelu sai Pep Guardiolan tolaltaan