Manchester United sai pettyä torstai-iltana jäätyään 2-2 -tasapeliin Sevillan kanssa Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa Old Traffordilla.

Sevilla nousi kuin varkain tasoihin ottelun loppuhetkillä Manchester Unitedin kahden oman maalin myötä.

Ottelua BT Sportille analysoineen Manchester United -legenda Paul Scholesin mukaan isännät olivat saamattomia toisella jaksolla. Scholes muistutti joukkueen kärsineen loukkaantumisista. Raphaël Varane ja Lisandro Martínez jättivät kentän loukkaantumisten vuoksi.

– Manchester United oli todella vaisu toisella jaksolla. He eivät luoneet käytännössä minkäänlaisia maalipaikkoja, eivätkä kentälle tulleet vaihtopelaajat auttaneet joukkuetta. He ennemminkin vain heikensivät joukkuetta.

– Ottelu päättyi 2-2, mutta katsokaa loukkaantumisten ja pelikieltojen määrää. Se ei lupaa hyvää ensi viikolle. Mutta mielestäni näimme tarpeeksi, jotta voin sanoa, ettei Sevilla ole huippujoukkue ja Manchester Unitedin pitäisi silti edetä jatkoon. Silti väitän, että ensi viikosta tulee vaikea, Scholes viittasi toiseen osaan.

– Toinen jakso oli täysi katastrofi. Tyrell Malacian olisi pitänyt hoitaa tilanne Sevillan avausmaalissa, mutta hän ei tehnyt niin. Ilta oli todella vaikea. Loukkaantumisia, pelikieltoja ja sitten Sevilla sai toisen maalinkin. Toinen jakso ei ollut hyvä.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi torstaina Sevillassa.

LUE MYÖS: Loppuhetkien omat maalit jättivät Manchester Unitedin ilman voittoa Eurooppa-liigassa – ten Hag manasi loukkaantumisia: ”Menetimme kontrollin”