Liverpool taistelee paikasta ensi kauden Mestarien liigaan.

Liverpool on parhaillaan Valioliigassa viidentenä. Yhden ottelun vähemmän pelannut Manchester United on pisteen päässä neljäntenä ja siten kiinni paikassa ensi kauden Mestarien liigaan.

Liverpoolille Mestarien liigasta ulos jääminen olisi luonnollisesti valtava pettymys, mutta toisaalta seuralla on ollut aikaa totutella ideaan läpi kauden, sillä Liverpool ei ole ollut kuukausiin Mestarien liigaan oikeuttavilla sijoilla.

Mestarien liigasta ulos jääminen saattaa vaikuttaa myös Liverpoolin kesän siirtoikkunaan. Huippupelaajat haluavat luonnollisesti pelata Mestarien liigassa kaudesta toiseen.

Joukkueen päävalmentaja Jürgen Klopp otti kantaa siihen, miten se vaikuttaisi seuran liikkeisiin siirtomarkkinoilla.

– Jos saan puhua pelaajan kanssa, niin en voi sanoa tällä hetkellä, pelaammeko ensi kaudella Mestarien liigassa. Jos olemme jo siinä vaiheessa, että puhumme, niin pelaaja tietää jo tilanteemme. On itsestäänselvää, että meidän on oltava mukana Mestarien liigassa ja taisteltava pokaaleista. Jos haluat olla osana sitä, niin tervetuloa, mutta emme voi vakuuttaa pelaavamme Mestarien liigassa.

Kloppin mukaan Liverpool on edelleen yhtä houkutteleva seura pelaajille.

– Kaikki muu on samalla tavalla kuin ennenkin. Liverpool on fantastinen seura, jolla on todella hyvä joukkue ja toivottavasti entistä parempi ensi kaudella. Se on niin simppeliä. Olemme edelleen Liverpool ja seura on todella houkutteleva vaihtoehto monille pelaajille.

LUE MYÖS