Brightonin päävalmentaja Roberto De Zerbi näyttää hyväksyneen sen, että hän menettää Moises Caicedon ja Alexis Mac Allisterin tänä kesänä.

Caicedo ja Mac Allister ovat olleet avain Brightonin loistavalle kaudelle. Sunnuintaina keskikenttäpelaajat auttoivat voittamaan Arsenalin 3-0 Tykkimiesten omalla takapihalla, vieden seuransa samalla askeleen lähemmäs europelejä.

Kaksikon vahva kausi on kuitenkin herättänyt suurseurojen kiinnostuksen. 21-vuotiasta Caicedoa yhdistetään vahvasti Arsenaliin, kun taas 24-vuotiasta Mac Allisteria Liverpooliin, eikä De Zerbi kiistänyt kummankaan lähtöä ensi kesän siirtoikkunassa.

– Tulemme varmasti menettämään joitakin pelaajia, ehkä Caicedon ja Mac Allisterin, italialaisluotsi sanoi suoraan Sky Sportsille sunnuntaina.

– Meidän on oltava valmiita tuomaan lisää hyviä pelaajia joukkueeseen. Muiden osalta – esimerkiksi Kaoru Mitoman ja Pervis Estupinanin – luulen, että heille paras ratkaisu on jäädä tänne.

– En osaa sanoa, ovatko he valmiita pelaamaan suurissa joukkueissa. Heidän on oltava valmiita mentaalisesti. Voimme tarjota heille mahdollisuuden edetä ja kehittyä.