İlkay Gündoğanin sopimus Manchester Cityn kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Gündoğanista tulee kesällä vapaa agentti ja hän on saanut neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa sopimuksesta vuodenvaihteesta alkaen.

32-vuotias keskikenttäpelaaja on kuulunut sopimustilanteestaan huolimatta tälläkin kaudella Manchester Cityn ehdottomiin avainpelaajiin. Joukkueen kapteeni on Pep Guardiolan luottopelaaja.

Guardiola totesi viime viikolla seurajohdon tietävän sen, että luotsi haluaisi pitää Gündoğanin joukkueessa ensi kaudellakin. Manchester City tosin tarjoaa tiettävästi Gündoğanille vain ensi kauden mittaista jatkosopimusta. Gündoğan sen sijaan haluaisi saada pidemmän sopimuksen.

Barcelonan on kerrottu neuvotelleen Gündoğanin kanssa jo kuukausien ajan. Barcelona tarjoaa saksalaispelaajalle pidempää sopimusta ja katalonialaismedian mukaan Gündoğan olisi hyvin innostunut siirrosta Barcelonan paitaan.

Saksalainen Sport Bild uutisoi alkuviikosta Arsenalin olevan niin ikään Gündoğanin kintereillä. Arsenal on Barcelonan tapaan valmis tarjoamaan Gündoğanille pidempää kuin vain yksivuotista sopimusta.

Arsenal-luotsi Mikel Arteta tuntee Gündoğanin valmennettuaan keskikenttäpelaajaa Manchester Cityssä. Arteta toimi Guardiolan apuvalmentajana Manchester Cityssä vuodet 2016-19.

LUE MYÖS