Nottingham Forest on päättänyt olla jatkamatta keskikenttäpelaaja Jesse Lingardin sopimusta.

Lingard, 30, siirtyi Forestiin viime kesänä vuoden sopimuksella jätettyään kasvattajaseuransa Manchester Unitedin.

Häntä pidettiin kovana hankintana sarjanousijalta, mutta Lingardin kausi City Groundilla oli suuri pettymys. Lingard ei tehnyt tai syöttänyt Valioliigassa yhtään maalia, ja hän pääsi kauden jälkimmäisellä puoliskolla kentälle vain kolmesti.

Kaiken lisäksi Lingard pelasi Nottingham Forestissa erittäin isolla palkalla. Sky Sportsin tietojen mukaan hänen viikkotienestinsä olivat 115 000 puntaa (noin 134 000 euroa) ja mahdolliset bonukset päälle.

Englannin A-maajoukkueessa 32 kertaa esiintynyt Lingard loisti vielä kaudella 2020-21 pelatessaan lainalla West Hamissa, mutta sen jälkeen hän on jäänyt vähälle peliajalle sekä Manchester Unitedissa että Nottigham Forestissa.

Lingardin lisäksi sopimuksensa Forestissa päättävät tänä kesänä André Ayew, Cafú, Jack Colback, Jordan Smith ja Lyle Taylor.

Seuran jättävät myös lainalla pelanneet Keylor Navas, Dean Henderson ja Renan Lodi.

Laitapuolustaja Serge Aurierin sopimuksessa ollut jatko-optio taas on aktivoitunut automaattisesti, joten hänen diilinsä kattaa vielä ensi kauden. Hyökkääjä Chris Wood on pelannut Forestissa lainalla Newcastlesta, mutta hänen lainapestinsä muuttuu tänä kesänä pysyväksi siirroksi.

Lisää siirtouutisia: