Manchester Unitedin laitahyökkääjä Amad Diallo haluaa takaisin Mestaruussarjan Sunderlandiin, jos hänet päätetään lähettää uudestaan lainalle. Näin raportoi siirtomarkkinoiden erikoistoimittaja Fabrizio Romano.

Diallo, 20, siirtyi Unitediin tammikuussa 2021 Atalantasta 40 miljoonan euron kaupassa.

Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja teki Unitedin reservijoukkueen peleissä nopeasti selväksi, että hän tarvitsee enemmän haastetta. Kevään 2022 hän vietti lainalla skottijätti Rangersissa, mutta todellisen läpimurtonsa brittikentillä hän teki viime kaudella Sunderlandissa.

Diallo esiintyi lainaseuransa riveissä 42 ottelussa tehden niissä yhteensä 14 maalia ja syöttäen neljä.

Romanon mukaan Diallo haluaa ensisijaisesti päästä ensi kaudeksi Manchester Unitedin edustusjoukkueeseen. Sitä varten hänen on tehtävä kesän pre-seasonilla vaikutus Unitedin manageriin Erik ten Hagiin.

Jos ten Hag ei näe Diallolle käyttöä ensi kaudeksi, nuorukainen lähtee mitä luultavimmin uudestaan lainalle. Hollannin liigamestaruuden voittanut Feyenoord on tiettävästi kiinnostunut Diallosta, mutta hän haluaa takaisin Sunderlandiin, jos näytönpaikkaa Old Traffordilla ei tule.

Diallo on toistaiseksi pelannut Manchester Unitedin ykkösmiehistössä yhdeksän kertaa kirjauttaen itselleen yhden osuman ja yhden maalisyöttöön.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Amad Diallo’s future is still open. Man United will make final decision on Amad in the next weeks, he hopes for 1st team chance but it’s up to ten Hag. 🔴 #MUFC

Understand in case Manchester United decide to loan Amad out, the player’s preference would be Sunderland again. #SAFC

Linkki twiittiin.