Chelsean uusi manageri Mauricio Pochettino sanoo, että hän haluaa olla yhteydessä Dele Alliin auttaakseen ex-pelaajaansa.

Evertonia edustava Alli, 27, oli yksi Englannin kohutuimmista lupauksista, kun hän siirtyi Tottenhamiin Pochettinon alaisuuteen kesällä 2015.

Allille kertyi kehuja, henkilökohtaisia saavutuksia ja A-maaotteluita. Nyt, kahdeksan vuotta myöhemmin, hän on lähes unohdettu pelaaja.

Loukkaantumisista ja heikoista esityksistä kärsineen Allin intohimo jalkapalloammattilaisuutta kohtaan on kyseenalaistettu tasaisin väliajoin viime vuosina.

Viime vuoden tammikuussa Alli jätti Tottenhamin ja siirtyi Evertoniin, mutta hän pelasi Toffeesissa kevätkaudella vain 13 ottelussa, eikä saanut tililleen yhtään osumaa tai maalisyöttöä.

Viime kaudeksi Everton lainasi Allin Turkin suurseuraan Beşiktaşiin, mutta entisen huippulupauksen käyrä ei kääntynyt vieläkään nousuun – päinvastoin. Beşiktaşin valmennusjohto ihmetteli julkisesti Allin kehnoja otteita, ja hän pelasi viimeisen ottelunsa Turkissa jo helmikuussa.

Alli esiintyi Pochettinon alaisuudessa Spursissa lähes 200 kertaa ja vietti uransa menestyksekkäimmät vuodet juurikin argentiinalaisluotsin kanssa.

Pochettino sanoi lehdistötilaisuudessaan, että hän haluaa jutella Allin kanssa tämän kuulumisista.

– Toivon, että minulla on aikaa soittaa ja nähdä, koska hän on hieno kaveri ja haluan puhua hieman hänen kanssaan ja kuulla [mitä hänelle kuuluu]. Haluan auttaa häntä ja nähdä, mitä hänen kanssaan tapahtuu. Hän on vielä nuori, sanoi Pochettino Mirrorin mukaan.

– Hänellä on varmasti tarvittava mentaliteetti [menestyäkseen]. Siitä on pitkä aika, kun puhuin hänen kanssaan, mutta haluan ottaa häneen uudelleen yhteyttä ja nähdä, mitä on meneillään.

Evertonin ja Allin sopimus on voimassa vielä tulevan kauden, mutta vielä ei ole tietoa, onko hän osa Toffeesin suunnitelmia.

Everton FC News 💙

@NilSatisNews
Nathan Patterson, Dwight McNeil, Dele Alli, Lewis Warrington, Lewis Dobbin and Tom Cannon are amongst the first lot of players to arrive at Finch Farm early this morning ahead of Day 1 of Pre-Season, alongside the manager Sean Dyche.

#EFC

Linkki twiittiin.