Lisandro Martínezin mielestä Manchester Unitedin uuden maalivahdin André Onanan ei tarvitse hillitä itseään tai varoa sanojaan kommunikoidessaan puolustajien kanssa.

Harry Maguire joutui Onanan ripityksen kohteeksi maanantaina Borussia Dortmundia vastaan pelatun ystävyysottelun toisella puoliajalla.

Maguire pelasi huolimattomasti pallonhallintavaiheessa ja aiheutti Dortmundille vastahyökkäyksen, jonka seurauksena Onana joutui venymään hyvään torjuntaan. BBC:ssä Maguiren saamaa läksytystä kuvailtiin ”raivoisaksi”. United hävisi ottelun lopulta 2–3.

Onana ei yllä Youssoufa Moukokon laukauksen tielle. Kuva: Getty Images.

Onana on ollut Unitedissa vasta puoli kuukautta, mutta on jo osoittanut, ettei hän pelkää neuvoa ja tarpeen tullen suomia puolustajiaan.

– Se on parempi niin, sanoi Martínez The Telegraphin mukaan, kun häneltä kysyttiin Onanan antamista nuhteista.

– Jos on keskittynyt, voi riidellä myös joukkuekavereiden kanssa. On pidettävä huoli siitä, että kaikki ovat hereillä ja tarkkoina, mutta [nyt] mitään ei tapahtunut. Se on osa jalkapalloa.

– Hänellä on iso preesens, hän osaa pelata jalkapalloa, hän pärjää paineiden alla, hän on todella positiivinen, hän on johtaja. Se on Manchester Unitedin tyyliä.

Manchester Unitedin seuraava harjoitusottelu pelataan lauantaina, kun joukkue kohtaa ranskalaisen RC Lensin.