Manchester United ei ole vielä päättänyt, miten se aikoo toimia Mason Greenwoodin tapauksessa. Englantilaishyökkääjää epäiltiin viime vuoden alussa naisen raiskauksesta ja pahoinpitelystä, ja hän on ollut suljettuna joukkueesta siitä lähtien. Vaikka syytteistä luovuttiin, iso osa Unitedin kannattajista uskoo hänen syyllisyyteensä.

On epävarmaa, nähdäänkö Greenwoodia Unitedin peliasussa tällä kaudella.

United pyrkii huomioimaan päätöksessään mahdollisimman monta näkökantaa. Kun lopullinen yhteisymmärrys Greenwoodin suhteen on saavutettu, tästä päätöksestä pidetään kiinni. Hänen hyväksymisensä joukkueeseen aiheuttaisi sen, että seura joutuisi lisääntyvissä määrin vastaamaan moraalisiin ongelmiin.

Greenwood on jo tullut laukaisseeksi naisiin suhtautumista ja huippuseurojen identiteettiä koskevan julkisen kiistan.

United on suunnitellut, kuinka Greenwoodin pelaamiseen liittyviä vastuita ja riskejä pyrittäisiin saamaan haltuun, selviää The Athleticin saamista tiedoista. Ensinnä Greenwoodia kannustettaisiin käymään nykyistä enemmän terapiassa. Hänelle myös varattaisiin tilaisuus televisiohaastatteluun, jossa hänen antamiinsa kommentteihin suhtauduttaisiin ainakin näennäisen kriittisesti.

Greenwood on The Sunissa julkaistujen kuvien perusteella aloittanut määrätietoisen omatoimisen harjoittelun. Lehtitietojen mukaan hänen mielensä vetää takaisin Unitediin. Jos Manchesterissa ei ole töitä tarjolla, katse on kuitenkin suunnattava muualle.