Crystal Palace on asettanut ison hintalapun keskikenttäpelaajalleen Eberechi Ezelle, joka on Manchester Cityn kiikarissa, kertoo Evening Standard.

City etsii parhaillaan uutta keskikentän vahvistusta, ja Eze, 25, on yksi manchesterilaisten ehdokkaista. Uutisoimme aiemmin Athleticin tietojen pohjalta, että myös Wolverhamptonin Matheus Nunes lukeutuu Cityn vaihtoehtoihin.

Englannin A-maajoukkueessa hiljattain debytoinut Eze on edustanut Palacea kolmen vuoden ajan siirryttyään seuraan Queens Park Rangerista 17,8 miljoonalla eurolla. Viime kaudella hän tehtaili 38 sarjaotteluun kymmenen osumaa ja neljä maalisyöttöä.

Crystal Palace ei missään nimessä halua luopa Ezestä tai muista luottopelaajistaan näin myöhäisessä vaiheessa siirtoikkunaa. Lontoolaisseura torjui jo onnistuneesti Michael Olisea kosiskelleen Chelsean ennen kuin ranskalaislaiturille tehtiin uusi sopimus.

Evening Standardin mukaan Palace haluaisi Ezestä vähintään 81 miljoonaa euroa, jotta se edes harkitsisi siirtoa. Seura menetti aiemmin tänä kesänä ilmaiseksi monivuotisen ykköstähtensä Wilfried Zahan, joka lähti sopimukensa päätyttyä Galatasarayhin.