Saudiarabialaisseura Al-Ittihad haluaa hankkia Mohamed Salah’n Liverpoolista ennen kesän siirtoikkunan päättymistä, kertoo Relevo.

Relevon saamien tietojen mukaan Al-Ittihad on valmis tekemään Salah’sta Saudi-Arabian pääsarjan parhaiten palkatun pelaajan. Lähde kertoo Salah’n ehtineen jo näyttää vihreää valoa siirrolle.

Al-Ittihadin päävalmentaja Nuno on asettanut Salah’n ykköstavoitteekseen. Al-Ittihad on vahvistanut kesällä joukkuettaan muun muassa Karim Benzemalla, N’Golo Kantélla ja Fabinholla.

Relevon mukaan Al-Ittihadin edustajat ovat tavanneet Salah’n agentin Dubaissa. Edustajat ilmoittivat Salah’n agentille halustaan tehdä egyptiläistähdestä koko sarjan parhaiten palkatun pelaajan. Cristiano Ronaldo ja Karim Benzema ovat parhaillaan sarjan parhaiten palkatut pelaajat 200 miljoonan euron vuosipalkoillaan.

Salah, 31, on edustanut Liverpoolia reilun kuuden vuoden ajan. 307 ottelussa on syntynyt 187 maalia ja 80 maalisyöttöä. Salah’n nykyinen sopimus Liverpoolin kanssa päättyy kesällä 2025.