Declan Rice paljastaa Mikel Artetan olleen hänen pääsyynsä siirtyä Arsenaliin. Englannin maajoukkuepelaaja liittyi kesän siirtoikkunassa West Hamista Tykkimiesten riveihin 105 miljoonan punnan seuran ennätyshankintana.

Rice, 24, teki ensimmäisen maalinsa Arsenalissa ennen maajoukkuetaukoa 3-1-voitossa Manchester Unitedia vastaan.

Rice tuntee Arsenalissa olonsa kotoisaksi.

– Se tapa kuinka hän näkee pelin ja haluaa pelata omanlaistaan jalkapalloa. Olette nähneet Arsenalin viimeisen kahden vuoden aikana ja näin itseni sopivan siihen joukkueeseen, Rice kommentoi englantilaisen Channel 4 -kanavan haastattelussa.

– Se päätös on maksanut takaisin. Tunnen todella olevani kotona. Minulla oli aina tuntemus, että Arsenal olisi seurani.

Rice näkee roolinsa Arsenalissa eroavan siitä, millainen se oli West Hamissa.

– Sanoisin että olen enemmän mukana ylöspäin pelatessa. Sen sijaan, että istuttaisiin matalassa blokissa odottaen vastaiskun paikkaa, nyt palloja voitetaan korkeammalta kenttää ja ollaan aggressiivisempia ylhäällä.

– Halusin aina päästä huipputasolle ja saada kaiken irti itsestäni. Näen pääseväni siihen Arsenalissa.

LUE MYÖS!