Rio Ferdinand odottaa innokkaasti Manchester Unitedin keskiviikon Mestarien liigan avausta Bayern Münchenin vieraana. Red Devils palaa korkeimpaan euroturnaukseen kahden vuoden odotuksen jälkeen.

United pelasi edellisen kerran Mestarien liigaa kaudella 2021-2022. Seura putosi tuolloin neljännesvälierissä Atlético Madridia vastaan.

Lisämaustetta keskiviikkon kamppailuun tuo myös Bayerniin Tottenhamista kesällä siirtynyt Harry Kane. Englannin maajoukkueen kapteeni oli myös Man Unitedin tähtäimessä hyökkäyspään vahvistukseksi.

– En malta odottaa. Kaksi seuraa isolla historialla, United-legenda Ferdinand ennakoi TNT Sportsille.

– Siellä on vielä Harry Kane. Englannin kapteeni, jonka moni Man Unitedin kannattaja olisi halunnut kantavan seuran paitaa. Hän on tehnyt aiemminkin tulosta Mestarien liigassa. Hän on pelannut finaalissa (2019), mutta ei ole koskaan voittanut sitä. Hän ei ole voittanut mitään pokaaleja, ja se on hänellä hampaankolossa.

Man United on hävinnyt ensimmäisestä viidestä Valioliiga-ottelustaan kolme. Lauantaina joukkue hävisi 1-3-lukemin kotonaan Brightonille.

Ferdinand odottaa haastavaa vierailua Müncheniin.

– Man Unitedin on palannut kilpailuun, jossa he haluavat olla. Siitä Bayern-vierailusta tulee vaikea. Sillä ei ole merkitystä minä vuonna sinne menee, tai millainen joukkue heillä on. He tulivat joka tapauksessa tarjoamaan vaikean ottelun. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, mitä tästä tulee.

LUE MYÖS!