Manchester Unitedin pelaajalegendat Rio Ferdinand ja Paul Scholes olivat tiistaina todella tyytymättömiä joukkueen puolustamiseen.

United kärsi tiistaina kotikentällään 2-3-tappion Galatasaraylle Mestarien liigassa. Kyseessä oli jo kuudes kerta tällä kaudella, kun manchesterilaiset ovat päästäneet vähintään kaksi maalia yhdessä ottelussa.

– Joukkue on täynnä kokeneita pelaajia, eikä puolustuksessa ole mitään organisointia, sanoi Ferdinand TNT Sportsin lähetyksessä.

– Meitä leikataan kuin veitsi voita, ja se on noloa.

– Tämä on Mestarien liiga, tämä ei ole mitään koulujalkapalloa tai vastaavaa. Tämä on Mestarien liiga, ja tällä tasolla sinua rangaistaan sellaisista virheistä, joita näimme tänään.

Scholes oli erityisen huolissaan Raphaël Varanesta, joka saapui Manchester Unitediin kaksi vuotta sitten moninkertaisena Mestarien liigan voittajana ja maailmanmestarina.

– Olen hieman huolissani Varanesta, hän on ollut yksi parhaista puolustajista.

– Minusta hänen jalkansa näyttävät vain veltoilta, hän ei pysy kunnossa ja olen huolissani hänestä.

Scholesin mielestä United esiintyi tiistaina joissain asioissa hyvin, mutta unohti puolustamisen täysin.

– Olen todella pettynyt. Itse asiassa en usko, että he pelasivat niin huonosti. Ennen peliä puhuttiin, että he eivät pystyneet tekemään maaleja ja että joukkueesta puuttui maaleja.

– On melkein kuin emme olisi ottaneet huomioon pelin puolustuspuolta. Se ei ollut tarpeeksi hyvää, pakka oli ajoittain aivan auki.

Football on TNT Sports

@footballontnt
"His legs are looking a little sluggish!"

Paul Scholes thinks Manchester United should be worried about centre-back Raphael Varane 😬

#UCL | @laura_woodsy

Linkki twiittiin.