James Maddison on ollut kenties Valioliigan alkukauden paras pelaaja.

Kesällä Leicesteristä Tottenhamiin siirtynyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tehnyt kahdeksaan sarjaotteluun kaksi maalia ja syöttänyt jopa viisi. Maddison on noussut pikaisesti Tottenhamin ehdottomaksi avainpelaajaksi ja hyökkäyspelin moottoriksi.

Parhaillaan Englannin A-maajoukkueen mukana oleva Maddison, 26, myönsi maajoukkuetauon tulleen varsin heikkoon saumaan. Tottenham pelaa nimittäin loistavaa jalkapalloa ja johtaa Valioliigaa.

– Mahdollisesti. Olen mielestäni todella hyvässä iskussa. Pelaan hyvin ja autan joukkuettani voittamaan. Olemme aloittaneet kauden todella hyvin ja olemme hyvässä vireessä. Maajoukkuetauko tuli siten varsin ärsyttävällä hetkellä, Maddison summasi BBC:lle.

– Et halua koskaan jättää edustamatta maatasi, koska olen aina sanonut sen olevan urani kohokohta, mutta keskittyminen on seurassani. Olemme hyvässä iskussa, emmekä ole hävinneet otteluakaan Valioliigassa. Edellisen maajoukkuetauon jälkeen voitimme Sheffield Unitedin loppuhetkien maaleilla. Toivottavasti voimme tehdä sen uudelleen ja jatkaa tätä virettä.

Tottenhamin kausi jatkuu maanantaina 23. lokakuuta, kun se isännöi paikallisottelussa Fulhamia. Viaplay näyttää ottelun.

LUE MYÖS: Tottenham pelannut hurjan alkukauden – Harry Kane toivoo mestaruutta: ”Kautta on paljon jäljellä, mutta…”